WIN // Het verre reizen event Antwerpen

Nu dat de eerste herfstdagen aangebroken zijn en de temperaturen al beginnen te zakken, is het tijd om te beginnen dromen over jouw volgende reis! Welke land of continent spreekt jou het meeste aan? Voor inspiratie kan je dit weekend naar de Waagnatie in Antwerpen, waar het Verre Reizen event zal plaatsvinden.

I haven’t been everywhere, but it’s on my list. Als deze uitspraak jou bekend in de oren klinkt, dan moet je zeker dit weekend naar Antwerpen afzakken.

Sydney Opera HouseOf je nu droomt van de tempels van Bagan, vuurwerk bij het Sydney Opera House, de geschiedenis van de Inca’s in Peru of de prachtige natuurparken in Canada, ze komen allemaal aan bod. Of misschien zoek je het liever nog wat verder en wil je naar de noord- of zuidpool? Ook daarover vind je informatie. Je kan er proeven van wereldkeuken, een Amerikaanse Airstreamer bewonderen en gaan luisteren bij prestentaties over bijvoorbeeld het mooie Nieuw-Zeeland of Costa Rica.

Praktisch

Het Verre Reizen event gaat dit weekend door op zaterdag 10 en zondag 11 oktober 10-17u. Het vindt plaats in de Waagnatie in Antwerpen, met gratis parking voor de deur.

Maar het leukste is, dat ik 20 kaarten mag weggeven voor dit event! Wil jij graag gaan? Reageer even onder mijn artikel naar welk land je dolgraag zou reizen en met hoeveel kaarten ik je blij kan maken. Tot dan!

scratchingmymap facebooktwitterbloglovininstagram

Advertenties

10 gedachten over “WIN // Het verre reizen event Antwerpen

  1. Patagonië!! Hoewel dat geen land is natuurlijk… Argentinië dan 😉 Jeroen en ik willen zeker proberen binnen te springen zaterdagavond, dus moest je nog twee tickets over hebben: heel graag!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s