KABOOM! voor een heerlijke nachtrust

“Cool dat u bij ons komt logeren! Kaboom Hotel Maastricht is het hotel van morgen. Smart, sophisticated en een tikkeltje rebels. Wij zorgen voor een comfy Auping-bed, powerrr rainshowerrr, gratis wifi, twee dakterrassen en … Een behang! Voor de rest: de stad ligt aan uw voeten.”

De bevestigingsmail die ik ontvang bij het boeken van een overnachting, spreekt mij meteen aan en is helemaal de stijl van het hotel. Niet die standaard droge mail (gelukkig bevat ie wel alle nuttige informatie) maar een bruisend welkom. Eentje die me nog meer doet aftellen naar een uitstap naar Maastricht. Kaboom ligt vlakbij het treinstation van Maastricht en op een kilometer van het centrum. Dat kan je benenwagen wel trekken denk ik. Aan de inkombalie krijgen we trouwens ook een bruisend welkom of is een knetterende welkom meer gepast? We krijgen bij het inchecken namelijk een zakje knettersnoep, dat nog een tijdje naknettert in je keel. Ook krijg je aan de receptie al een voorproefje van hoe je kamer er zal uitzien. De muren zijn volgetekend met krijt, mijn stoepkrijt-skills zijn duidelijk ondermaats, en als je wilt kan je een krijtje vragen zodat je in de lift jouw naam kan vereeuwigen. Tenzij je graag een kont vol krijt wil, leun dan niet tegen de liftmuren. I found out the hard way. 🙂

Details Kaboom hotel

De kamer

Met de lift zoef je naar boven en van uit onze kamer op de 3e verdieping hadden wij een uitzicht over de stad én over een van de terrassen met comfy-ogende witte stoelen. Maar het eerste wat je meteen opvalt als je de deur opent, is het behang. Het is overal. Niet alleen op de muren maar ook op het plafond. Leuk printje maar als je hier met een houten kop wakker wordt, kan het toch wat druk aanvoelen. 😉

Maar dan valt je oog op die heerlijk uitziende bedden! En ja hoor, die Auping bedden liggen heerlijk. Met krakend verse lakens en een mals maar stevig hoofdkussen, ben je hier verzekerend van een goede nachtrust. Mocht je trouwens helemaal verliefd zijn geworden op je bed, krijg je zelfs wat korting als je er een besteld. Meer info vind je op de infobrochure in je kamer of bij het vriendelijke personeel aan de balie.

Als je je dan toch kan losrukken van dat heerlijke bed, valt je oog op de details. Ik herken ‘mijn’ droog-lamp naast het bed en moet lachen met het het geestige don’t disturb-bordje. De klok wijst er me vriendelijke doch kordaat op dat ik vooral moet genieten: “Stop watching, enjoy your time.” In de badkamer wachten mooie zeepjes op je, net als een zachte handdoek. De fijne regendouche staat alleszins al garant voor een frisse ochtend!

Kaboom Hotel Maastricht

Praktisch

Wat kost je dat? Een overnachting in een vierpersoonskamer kost ongeveer €92 en voor een tweepersoonskamer ben je €47-€62 kwijt, afhankelijk van hoe groot je graag je kamer hebt. Meld je je aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je meteen 5% korting. Mooi meegenomen toch? Daar komt dan nog per persoon €4.5 bij. Dit is de toeristenbelasting en een Green Fee tax. Best budgetproof dus! Romantische avond gepland? Dan kunnen ze je voorzien van een fles wijn of prosecco en rozenblaadjes. Geen gezelschap bij? Dan leen je toch even een wandelende tak voor een nacht?!

Wil je geen post missen? Volg me dan op facebook, twitter en bloglovin! Ben je minder van de woorden en meer van de foto’s? Ook op instagram ben ik actief.

Advertenties

9 gedachten over “KABOOM! voor een heerlijke nachtrust

    1. Ik was er gisteren voor een dagje en heb weer een hoop fijne straatjes, hippe winkels en gezellige resto’s ontdekt die ik nog niet kende! Je hoeft niet altijd ver van huis te gaan voor een leuk weekend weg 🙂

      Like

  1. Haha, ik moest zo lachen om die wandelende tak! Geweldige timing trouwens van het online komen van dit bericht… toen waren wij er net! Ik heb dus ook al ongelooflijk veel zin om er te gaan slapen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s